Vi udfører renovering af hus, tilbygning og ombygning

Har du brug for mere plads i din bolig, eller kunne du bare godt tænke dig at få udnyttet dine eksisterende kvadratmeter bedre? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Tømrer Brian Mathiassen kan vi hjælpe dig med at opnå lige netop det resultat, du drømmer om. Vi tilbyder både ombygning, tilbygning og renovering af hus, som vi udfører for kunder i Them, Silkeborg og Viby samt andre omkringliggende områder.

Moderniser din bolig med en husrenovering

Med en renovering af hus kan du få moderniseret og istandsat din bolig, hvis tiden har sat sine spor. Vi kan både renovere huset indvendigt og udvendigt, og vi kan f.eks. tilbyde:

Få mere plads med en tilbygning

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbygninger til din bolig, og det er kun fantasien, der sætter grænser for form og funktion. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig, så du kan få mere plads i form af en større stue, et ekstra værelse eller noget helt tredje.​ Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse.

​I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille, eller taget er fladt. En udestue er derimod den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter på. Uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til dit hus, baseret på dine ønsker, i samarbejde med både arkitekter og ingeniører.

Hvad koster renovering af hus?

Vores priser på renovering af hus afhænger i høj grad af omfanget af renoveringen, og om den eventuelt skal kombineres med en tilbygning eller en ombygning af din nuværende bolig.

Du er dog altid garanteret en god pris, der er så billig som muligt, på renovering af hus, når du vælger at lade os stå for arbejdet, og du kan samtidig være sikker på, at vi ikke går på kompromis med den høje kvalitet, som vi altid leverer.

Kontakt os for en rådgivende samtale

Har du brug for rådgivning, vil du hyre os til dit projekt eller indhente et uforpligtende tilbud? Så kontakt os på telefon 26 27 78 66 eller e-mail brian.mathiassen@gmail.com

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Har du spørgsmål til vores ydelser eller en specifik opgave?

Så skriv til os!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet​​​

Hvad enten du skal bygge nyt, bygge til eller har mindre opgaver på huset, kan vi hjælpe dig.

Brian Mathiassen – din lokale tømrer

Kontakt os

​Tømrer Brian Mathiassen

Gothenborgvej 8, 8653 Them

Se rutevejledning her

Telefon:26 27 78 66

E-mail:brian.mathiassen@gmail.com